Inschrijving voltooid

Gefeliciteerd met je zwangerschap en bedankt voor je inschrijving. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een eerste afspraak te maken.

Een zwangerschap is een prachtige en spannende tijd. Wij zijn er om jou daar op een persoonlijke en veilige manier in te begeleiden. We luisteren naar wat jij (en je partner) willen, zodat je vol vertrouwen deze bijzondere tijd kunt beleven.
Een eerste afspraak plannen wij het liefst in tussen 7 en 9 weken zwangerschap, maar als je eerder wilt komen, kan dat natuurlijk ook. Gedurende de pandemie, zal deze eerste afspraak via Zoom plaatsvinden en zien we elkaar rond 12-13 weken op de praktijk en kunnen we meteen het hartje luisteren.

Heb je een medische indicatie, dan sta je onder controle bij een gynaecoloog en beval je in het ziekenhuis. In dat geval verzorgen wij in samenwerking met de kraamzorg de medische begeleiding in de eerste periode thuis.

Lees meer op onze website over wat je kan verwachten tijdens de zwangerschap, qua onderzoeken, prenatale screening, controles, echo’s, waar je op moet letten met eten en drinken, kwaaltjes en regelzaken.

Wil je graag een vroege echo, dan kan dat voorlopig helaas alleen op medische indicatie vanwege de pandemie (heb je bijvoorbeeld eerder een miskraam gehad, dan kunnen we je voor een vroege echo verwijzen naar ons echocentrum Echo Amsterdam). 

Omdat we begrijpen dat het voor jou en je partner lastig kan zijn om tijdens kantooruren te komen, hebben onze praktijk en ons echocentrum flexibele openingstijden. Je kunt 7 dagen per week en 2 avonden per week bij ons terecht voor een echo. Ook voor de verloskundige afspraken hebben we wekelijks avondspreekuur.

Heb je vragen? Wil je meer informatie? Maak je je zorgen over het verloop van je zwangerschap? We vinden het belangrijk dat je niet met vragen rond blijft lopen en je ons laagdrempelig kunt bereiken. Bij verloskundigen 101 staat de deur altijd open voor advies of een (extra) controle.

Onze assistente is van maandag tot en met vrijdag van 9.00u tot 14.30u telefonisch bereikbaar. Bij spoed en bij dringende vragen zijn we natuurlijk 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op ons spoednummer.

We wensen je een voorspoedige zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe en verwelkomen je graag bij onze praktijk.