Uitgerekende datum berekenen

Verloskundigen 101 

Vanaf het moment dat je kinderwens begint tot en met je kraamtijd is een bijzondere periode. Bij Verloskundigen 101 geven we verloskundige zorg die bijdraagt aan een gezonde zwangerschap en een krachtige start in het leven van ouders en kind.

Wat kun je verwachten van onze zorg? Wij begeleiden je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Daarbij kun je bij ons terecht voor alle (medische) echo’s, bloedonderzoek en prenatale screening. Bij iedere afspraak nemen we ruim de tijd voor je. We controleren de groei van je kindje, luisteren naar het hartje en meten je bloeddruk. Heb je extra zorg nodig? We werken nauw samen met een diëtiste, psycholoog, fysiotherapeut en bekkentherapeut. Wij zijn erop getraind om medische risico’s scherp in de gaten te houden en te signaleren. Mocht het nodig zijn, dan doen we extra onderzoek of verwijzen we je door naar een specialist in het ziekenhuis van jouw keuze. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden, geven we meerdere gratis voorlichtingsbijeenkomsten. We werken met een vast team van verloskundigen die je allemaal leert kennen.

BEREKEN JE UITGEREKENDE DATUM

heading_decoration
clock_icon

Vul de eerste dag van je laatste menstruatie in:

RESULTAAT

...

Vermoedelijke datum van conceptie:

 

Zwangerschapsduur vandaag:

 

Beste datumbereik voor NT scan:

 

(12 weken 3 dagen tot 13 weken 3 dagen)

Morfologie Scan Datum:

 

(19 weken)

Eerste mogelijkheid om het hartje te horen:

 

(11 tot 12 weken)

Beste tijdstip om de lengte van de baarmoederhals te evalueren bij patiënten met risicofactoren:

 

Beste tijd voor een routine anatomie echo:

 

(18 tot 20 weken)

Geschatte bevaldatum:

 

 

Onze verloskundige zorg

We nemen alle tijd voor jou (en je partner). Het is bewezen dat vrouwen die meer oprechte aandacht krijgen, beter bevallen. Daarom willen we je door onze begeleiding, adviezen en échte persoonlijke aandacht meer vertrouwen geven naar de bevalling toe.

Gratis voorlichtingsbijeenkomsten. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden, geven onze verloskundigen voorlichtingsbijeenkomsten over de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Deze zijn laagdrempelig en voor iedereen te volgen.

Verloskundig avondspreekuur en 7 dagen en 2 avonden per week echospreekuur. Omdat we begrijpen dat het voor jou en je partner lastig kan zijn om tijdens kantooruren te komen, hebben onze verloskundigenpraktijk en ons echocentrum flexibele openingstijden.

Nieuwste echo apparaten met mooiste 3D 4D HD Live beelden. Door alleen met de nieuwste apparatuur en meest ervaren echoscopisten te werken, garanderen wij de hoogste kwaliteit.

Extra echo’s tijdens de zwangerschap. Wil je meer echo’s om de groei en ontwikkeling van je baby in de gaten te houden, dan kan dat natuurlijk. Een echo op verzoek mag je op elk moment van de zwangerschap plannen. We vinden het belangrijk dat je keuzevrijheid hebt in hoeveel echo’s je wenst.

Verloskundigen 101 is altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Wij vinden het belangrijk dat je niet met vragen rond blijft lopen en dat je ons laagdrempelig kunt bereiken. Daarom kun je ons bellen, een e-consult aanvragen of even langskomen op de praktijk.

Multidisciplinaire samenwerking. We werken met onder andere een diëtiste, psycholoog, fysiotherapeut en bekkentherapeut om zo compleet mogelijke zorg te bieden.

Bloedafnames op de praktijk. Ook kun je bij het laboratorium van ons echocentrum terecht voor bloedafname ten behoeve van de NIPT.