4D HD Live pret echo

4D HD Live pret echo

Wil je naast de standaard echo’s je kindje ook bekijken in 4D HD Live? Of een echo laten maken waar de toekomstige opa’s en oma’s bij aanwezig zijn? Onze 4D HD Live pretecho is daar perfect voor. 

Met deze echo kun je buiten de medische echo’s om je kind nog eens rustig bewonderen. Door de 3D 4D-functie van ons echoapparaat krijg je een heel realistisch beeld. Uiteraard krijg je die beelden op een USB-stick mee.

Boek je echo hier!

Unieke beelden in 2D 3D & 4D HD live

Bij de 2D echo (het platte zwart/wit beeld) zie je de contouren van je kindje, bij een 3/4D echo zie je stilstaande beelden met diepte (3D) en bij 4D opnames zie je bewegende 3D beelden. Dat betekent dat als je kindje gaapt, je dat ook echt “live” kunt zien. De 3/4D echo’s worden gemaakt door gecertificeerde echoscopisten die je graag alles vertellen over wat je op de echo ziet.

De 3/4D echo is het mooist tussen 24 en 30 weken. Je baby is dan groot genoeg om mooie beelden op te leveren en heeft genoeg onderhuids vet om goed te kunnen zien op wie hij of zij lijkt. Mocht je eerder of later in de zwangerschap een 3/4D echo willen laten maken dan kan dat natuurlijk altijd!

Wanneer je zwanger bent van een meerling is een 3/4D echo het leukst zo vroeg mogelijk in de zwangerschap, dan kunnen de kinderen nog samen in beeld gevangen worden. Je betaalt hier geen extra toeslag voor.

Wel blijft het altijd afhankelijk van de ligging van de baby hoe goed alles in beeld te krijgen is.