Jop Mur – kinderosteopaat

Jop is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en voert de officiële merktitel D.O.-MRO. Tevens is hij aangesloten bij de beroepsvereniging NVO. Naast osteopaat is Jop Mur BIG-Geregistreerd fysiotherapeut.

Osteopathie kan een oplossing zijn voor veel voorkomende klachten bij baby’s en kinderen.

In veel gevallen gaat het om enkele afspraken. Belangrijk om te weten, is dat er tijdens de behandeling alleen zachte mobiliserende bewegingen worden gebruikt (nooit manipulatie).

De meest voorkomende klachten bij baby’s zijn: huilbaby, onrust, darmkrampjes of een voorkeurshouding. De geboorte is een zeer intense gebeurtenis, waarbij veel mechanische krachten inwerken op moeder en kind. De krachten die er bij een bevalling zijn, zoals (pers)weeën, kunnen voor blokkades of spanningsgebieden zorgen. De ligging van een kind, duur van de bevalling en ingrepen, zoals vacuümpomp of tang, kunnen deze krachten vergroten. Wanneer er zo’n spanningsgebied of blokkade ontstaat, kan zich dat uiten in de bovengenoemde klachten.

Vrije plekken voor baby’s

Vanwege de lange wachtlijst en volle agenda heeft Jop speciaal voor baby’s vrije plekken geblokt. Bij de secretaresse (020-6735989) kun je informeren of er nog mogelijkheden zijn.

Kosten: €115
De meeste zorgverzekeraars vergoeden, geheel of gedeeltelijk, de behandeling, afhankelijk van je aanvullende pakket.